Radno Vreme Pon do Pet - 07.00 do 18.00 sati Sub - 08.00 do 15.00 sati
Pozovite Nas +381 22 471 116 +381 22 479 522 +381 22 472 244
Email office@rumaplast.rs veleprodaja@rumaplast.rs

Politika Kvaliteta

Ruma Plast a.d. ima za cilj da u regionu Balkana bude vodeći proizvođač plastičnih cevi za:

vodosnabdevanje
navodnjavanje
odvodnjavanje
kanalizaciju
gasifikaciju
zaštitu energetskih kablova
i ostale komunalne, i industrijske primene.

Ovu nameru ćemo ostvariti dostizanjem vrhunskog kvaliteta naših proizvoda u skladu sa svetskim i domaćim standardima kvaliteta.

Ispunjenje svih zahteva i očekivanja tržišta je naš osnovni zadatak radi postizanja potpunog zadovoljstva kupaca.

Stalnim sticanjem novih znanja, praćenjem razvoja tehnoloških dostignuća iz oblasti prerade i primene plastičnih masa, se osposobljavamo za postizanje najboljih rezultata u svim oblastima poslovanja, po čemu smo prepoznatljivi našim kupcima, partnerima i konkurenciji.

Kreativnim radom i merama za smanjenje troškova obezbeđujemo zadovoljstvo kako svih zaposlenih tako i vlasnika kapitala naše kompanije.

Stručnim radom i stalnim kontaktima, uspostavljanjem preciznih partnerskih odnosa, preduzimamo mere za unapredenje kvaliteta isporučioca sirovina, proizvodne opreme i reprodukcionih materijala.

Brigom za očuvanje i poboljšanje životne sredine dugoročno sprovodimo mere za zdrav i kvalitetan život.

Poštovanjem zakonskih propisa i standarda iz svih oblasti poslovanja gradimo častan i pošten status i poziciju naše kompanije u društvu.

Uspostavljanjem i održavanjem sistema upravljanja kvalitetom prema zahtevima standarda ISO 9001:2000 ostvarujemo potpune i jasne poslovne odnose kako u samoj kompaniji tako i sa poslovnim partnerima. Stalno poboljšavanje efektivnosti i efikasnosti sistema upravljanja kvalitetom je trajan zadatak svih zaposlenih, a odgovornost rukovodstva je za sprovodenje poboljšanja u praksu.

Svi zaposleni se obavezuju da izvršavaju svoje radne zadatke u skladu sa ovom Politikom.